Stránky jsou průběžně v přestavbě, omluvte prosím dočasné změny. Děkujeme.
Kód: M-RABOEAANB3316

Rapid Boilies Easy Catch - Ananas + N.BA. (3300g | 16mm)

Neohodnoceno
499 Kč / ks
Vyprodáno
Kategorie: Rapid boilies
Hmotnost: 3,3 kg
Průměr: 16 mm
Příchuť: ANANAS + N.BA.
Položka byla vyprodána…
Tyto rychle působící nástrahy fungují i při krátkých, jednodenních vycházkách. Stejně tak je můžete požít v situacích, kdy ryby nejsou příliš aktivní. Složení mixu a vysoký podíl extrudovaných složek podporuje práci ve studené vodě. Kvalitní esence a výrazné barvy zajišťují vysokou atraktivitu i bez použití boosterů. Optimální konzistence a použití R-FACTORu umožňují snadné nastražení (propíchnutí) a zároveň velkou výdrž.

V novém balení !

 

Ananas + N.BA.

Mimořádně přesvědčivé výsledky během testování tohoto boilies potvrdily jeho účinnost nejen při lovu kaprů na studených vodách.  Dobře funguje i na velké amury nebo při lovu v letních měsících, kdy kapři nejsou přes den příliš aktivní.

RAPID NATURAL CONCEPT

Boilies Rapid Natural Concept je vyrobeno pomocí nové výrobní technologie a zařízení, které patří mezi absolutní špičku v Evropě. Umožňuje nám sériově vyrábět boilies se stejnými parametry, strukturou a fungováním, jaké získáte při domácí ruční výrobě. Nová produkce není omezena hrubostí komponent a dovoluje i přidání opravdového ovoce, jater a dalších čerstvých surovin. Samozřejmostí je používání čerstvých vajec ve všech vyráběných řadách boilies. Konzervace a stabilizace je postavena v maximální míře na přírodních látkách a nezpůsobuje změnu aroma ani chuti kuliček. Novou generaci rozeznáte nejen podle doplňkového loga Natural Concept na sáčku, ale i podle zajímavého „naturálnějšího“ povrchu kuliček. Ty jsou nyní i těžší, hutnější a mají přesnější průměr i tvar. Přesně tak jako pečlivá domácí výroba. To znamená výrazně delší dolet a vyšší přesnost při vnadění kobrou. V neposlední řadě jistě zaznamenáte výrazně vyšší výdrž kuliček při nastražení, avšak při zachování potřebného fungování kuličky ve vodě.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: